Over mij

Bram Kloos Photography

Even voorstellen!

Ik ben 47 jaar, woon in Zaandam, samen met mijn twee tienerzonen en hond Buddy. Het mooie in elk mens zien en dit met aandacht naar boven halen, is een rode draad in mijn leven. 

De opleiding tot ACT-coach kwam op mijn pad en ik wist direct dat ik dit wilde gaan doen: Vanuit concrete oefeningen en vaardigheden mensen helpen die ergens tegenaanlopen, vastlopen. Het fijne aan ACT vind ik dat je niet hoeft te gaan wroeten in het verleden of precies begrijpen wat er gaande is. Je leert op een andere manier tegen dingen aankijken. Ik heb er zelf veel profijt van gehad. Ik sta luchtiger en vrolijker in het leven, kan wat meer afstand nemen van het oordelende stemmetje in mijn hoofd en ben een stuk milder geworden voor mezelf en voor anderen.

Inmiddels ben ik ook gediplomeerd IBCT relatietherapeut en kan ik stellen volgens een hele concrete methode vaardigheden leren om hun relatie (weer) fijn en gezond te maken of te houden en constructief te communiceren.

Diploma’s

In 2018 volgde ik de 8-weekse mindfulness training bij de Mindfulnessfabriek.

Ik heb in december 2021 de jaaropleiding tot ACT-coach afgerond bij de StressWise Academy in Hilversum.

De opleiding tot IBCT relatietherapeut bij de IBT academie heb ik in maart 2022 afgerond.

In 2022 volgde ik bij Bewezen Effect de opleiding Coachen 3.0 (met als modules motiverende gespreksvoering en oplossingsgericht coachen).